Om lodgen

Urørt Bike Lodge ligger idyllisk plassert i Alvdal midt mellom Tron og Alvdal Vestfjell. Nærmere 100 kilometer med naturlige nedoverstier finnes rett utenfor stuedøra – og i Alvdal Vestfjell finnes noe av Norges flotteste høyfjellssykling.

Lodgen har totalt 12 sengeplasser fordelt på fire soverom og to stuer med sovesofaer. I tillegg finner du en egen peisestue, to bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, og vaskerom/tørkerom med tørkeskap og skotørkere.

Du finner også et fullt utstyrt sykkelverksted, utendørs vaskestasjon, låsbar innendørs sykkelparkering og gratis wifi. I vognskjulet har vi en egen chillout-lounge og utenfor lodgen finner du en stor terasse med eget uteområde.

Vi har fulldempede sykler til utleie som gir en unik mulighet til å utnytte terrenget i Alvdal best mulig. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi også tilby både fullcatering og frokost – lokalt produsert med lokale råvarer.

Vi brenner for å ta med folk på de beste sykkelturene Alvdal har å by på, og mener gode opplevelser er best når de deles!  Derfor gir vi alltid pakkepris på totalsummen hvis man booker guiding sammen med overnatting. Vi tilbyr også pakkepris hvis man booker sykkel-leie sammen med overnatting.

For å booke et opphold hos oss send en mail til audun@urortskiogsykkel.no eller klikk på Book nå.

Praktisk info

Gruppestørrelse 1 - 12 personer
Pris fra 550 NOK
  • Kun overnatting: 550 NOK per person
  • Guiding + overnatting: 1490 NOK per person
  • Sykkel-leie + overnatting: 1190 NOK per person
  • Guiding + sykkel-leie + overnatting: 1990 NOK per person
fra 550 NOK