Om lodgen

Urørt Lodge er et lite småbruk som ligger idyllisk plassert i Alvdal midt mellom Tron og Alvdal Vestfjell. Fra gårdstunet har du tilgang til over 350 km naturlige stier – og hos vår nærmeste nabo, Alvdal Vestfjell, finnes noe av Norges flotteste høyfjellssykling.

Lodgen har totalt 14 sengeplasser fordelt på fem soverom, to stuer med sovesofaer og et anneks. I tillegg finner du to stuer, en egen peisestue, to bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, og vaskerom/tørkerom med tørkeskap og skotørkere.

OVERNATTING, GUIDING, UTLEIE, MAT OG DRIKKE
Vi brenner for å ta med folk på de beste sykkelturene Alvdal har å by på, og mener gode opplevelser er best når de deles!  Derfor gir vi alltid pakkepris på totalsummen hvis man booker guiding sammen med overnatting. Vi tilbyr også pakkepris hvis man booker sykkel-leie sammen med overnatting.

Klar for en virkelig kulinarisk utskeielse etter dagens aktiviteter? Vi kan tilby en egen fjelltapas-kurv med utvalgte lokale godsaker. Eller hva med å leie inn bygdas beste kokk for å tilberede en egenkomponert meny til dere? For større grupper kan vi også åpne opp det unike selskapslokalet vårt i vognskjulet til servering.

SYKKELVERKSTED OG BUTIKK
Du finner også et fullt utstyrt sykkelverksted og en egen sykkelbutikk, utendørs vaskestasjon, låsbar innendørs sykkelparkering og gratis wifi, og utenfor lodgen finner du en stor terasse med eget uteområde.

På verkstedet har vi en liten butikk med sykkelutstyr og lokale spesialiteter, og vi har også fulldempede sykler til utleie som gir en unik mulighet til å utnytte terrenget i Alvdal best mulig.

Inkludert i prisen er sengetøy, håndklær og sluttvask.

For å booke et opphold hos oss trykk på «bestill nå» eller send en mail til audun@urortskiogsykkel.no

Praktisk info

Gruppestørrelse 2 - 14 personer
Pris fra 590 NOK
  • Kun overnatting: 590 NOK per person (990 NOK for enkeltrom)
  • Guiding + overnatting: 1850 NOK per person
  • Sykkel-leie + overnatting: 1350 NOK per person
  • Guiding + sykkel-leie + overnatting: 2490 NOK per person
  • NB! I helger mellom 1. juni og 15. oktober er lodgen forbeholdt grupper på minimum 4 personer som bestiller både overnatting og guiding