Om lodgen

Urørt Lodge er et lite småbruk som ligger idyllisk plassert i Alvdal midt mellom Tron og Alvdal Vestfjell. Nærmere 100 kilometer med naturlige nedoverstier finnes rett utenfor stuedøra – og i Alvdal Vestfjell finnes noe av Norges flotteste høyfjellssykling.

Lodgen har totalt 9 sengeplasser fordelt på fire soverom. I tillegg finner du to stuer, en egen peisestue, to bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, og vaskerom/tørkerom med tørkeskap og skotørkere.

Du finner også et fullt utstyrt sykkelverksted, utendørs vaskestasjon, låsbar innendørs sykkelparkering og gratis wifi. I vognskjulet har vi et eget selskapslokale og møterom, og utenfor lodgen finner du en stor terasse med eget uteområde.

På verkstedet har vi en liten butikk med sykkelutstyr og lokale spesialiteter, og vi har også fulldempede sykler til utleie som gir en unik mulighet til å utnytte terrenget i Alvdal best mulig. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi også tilby både fullcatering og frokost – lokalt produsert med lokale råvarer.

Inkludert i prisen er sengetøy, håndklær og sluttvask.

Vi brenner for å ta med folk på de beste sykkelturene Alvdal har å by på, og mener gode opplevelser er best når de deles!  Derfor gir vi alltid pakkepris på totalsummen hvis man booker guiding sammen med overnatting. Vi tilbyr også pakkepris hvis man booker sykkel-leie sammen med overnatting.

For å booke et opphold hos oss send en mail til audun@urortskiogsykkel.no eller klikk på Book nå.

Praktisk info

Gruppestørrelse 1 - 9 personer
Pris fra 590 NOK
  • Kun overnatting: 590 NOK per person (990 NOK for enkeltrom)
  • Guiding + overnatting: 1750 NOK per person
  • Sykkel-leie + overnatting: 1350 NOK per person
  • Guiding + sykkel-leie + overnatting: 2390 NOK per person
  • NB! I helger mellom 1. juni og 15. oktober er lodgen forbeholdt grupper på minimum 4 personer som bestiller både overnatting og guiding
fra 590 NOK