Om lodgen

Urørt Bike Lodge ligger idyllisk plassert i Alvdal midt mellom Tron og Alvdal Vestfjell. Nærmere 100 kilometer med naturlige nedoverstier finnes rett utenfor stuedøra – og i Alvdal Vestfjell finnes noe av Norges flotteste høyfjellssykling.

Lodgen har totalt 12 sengeplasser fordelt på fire soverom og to stuer med sovesofaer. I tillegg finner du en egen peisestue, to bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, og vaskerom/tørkerom med tørkeskap og skotørkere.

Du finner også et fullt utstyrt sykkelverksted, utendørs vaskestasjon, låsbar innendørs sykkelparkering og gratis wifi. I vognskjulet har vi en egen chillout-lounge og utenfor lodgen finner du en stor terasse med eget uteområde.

Vi har fulldempede el-sykler til utleie som gir en unik mulighet til å utnytte terrenget i Alvdal best mulig. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi også tilby både fullcatering og frokost – lokalt produsert med lokale råvarer.

Vi brenner for å ta med folk på de beste sykkelturene Alvdal har å by på, og mener gode opplevelser er best når de deles!  Derfor gir vi alltid pakkepris på totalsummen til grupper hvis man booker guiding sammen med overnatting. Vi tilbyr også pakkepris hvis man booker sykkel-leie sammen med overnatting.

For å booke et opphold hos oss send en mail til audun@urortskiogsykkel.no eller klikk på Book nå for videresending til booking.com.

Praktisk info

Gruppestørrelse 1 - 14 personer
Pris fra 550 NOK
  • Overnatting + guiding: 1490 NOK per person
  • Overnatting + sykkel-leie: 1190 NOK per person
  • Overnatting + guiding + sykkel-leie: 1990 NOK per person
  • Pakkepriser med guiding gjelder for grupper på minimum 5 personer