Om setra

Urørt seter er en autentisk setervang med røtter tilbake til 1750-tallet som ligger idyllisk plassert i Alvdal midt mellom Savalen og Alvdal Vestfjell.

Det sjarmerende setertunet Husanvangen ligger lunt plassert akkurat på tregrensa ved foten av Naustervola. Som gjest her vil du bo i Neristu – en trivelig og komfortabel tømmerstue som i sin tid fungerte som et poståpneri i nabobygda. Neristu kan by på 7 sengeplasser med høy komfort fordelt
på hovedhytta og et anneks. Er dere flere i gruppa er det mulig å inkludere en annen stue på tunet med 2 sengeplasser til – langbordet i Neristu har plass til alle.
Her er det duket for det gode seterliv – stille og rolig – autentisk og ekte.

Setra har vedfyrte ovner, solcellepanel, matlaging på gass, utedo og henting av vann i brønnen øverst på tunet. På den skjermede uteplassen kan man fyre opp i bålpanna og nyte kjellerkald drikke etter dagens mer actionfylte eventyr. Egen gassgrill er også tilgjengelig.

For å toppe opplevelsen kan dere også rusle opp til den nye og helt unike badstua som er plassert øverst på tunet– herfra har dere utsikt til både Tronfjell og Sølnkletten – signaturtoppene i Alvdal. Badstue må bestilles på forhånd og koster 100 kr per person.

OVERNATTING, GUIDING, UTLEIE, MAT OG DRIKKE
Vi brenner for å ta med folk på de beste sykkelturene Alvdal har å by på, og mener gode opplevelser er best når de deles!  Derfor gir vi alltid pakkepris på totalsummen hvis man booker guiding sammen med overnatting. Vi tilbyr også pakkepris hvis man booker sykkel-leie sammen med overnatting. Fra setra kan vi dra rett ut på tur fra setertunet, eller dere kan starte dagen med noen av de fantastiske stiene fra fjellet og ned til dalen, hvor vi plukker dere opp og tar dere med på eventyr.

Klar for en virkelig kulinarisk utskeielse etter dagens aktiviteter? Vi kan tilby en egen fjelltapas-kurv med utvalgte lokale godsaker. Eller hva med å leie inn bygdas beste kokk for å tilberede en grillmeny for dere på terrassen?

Nede på lodgen til Urørt har vi også en liten butikk med sykkelutstyr, og vi har også fulldempede sykler til utleie som gir en unik mulighet til å utnytte terrenget i Alvdal best mulig.

Inkludert i prisen er sengetøy, håndklær og sluttvask.

For å booke et opphold på setra send oss en mail til audun@urortskiogsykkel.no

Praktisk info

Gruppestørrelse 2 - 9 personer
Pris fra 590 NOK
  • Kun overnatting: 590 NOK per person
  • Guiding + overnatting: 1850 NOK per person
  • Sykkel-leie + overnatting: 1350 NOK per person
  • Guiding + sykkel-leie + overnatting: 2490 NOK per person
  • *minimum 2 netter per bestilling. I helger er setra forbeholdt gjester som bestiller guiding + overnatting.