Om Urørt

Urørt ski- og sykkeleventyr er en liten familiebedrift som er spesialist på naturopplevelser innen sykkel og ski. Med utgangspunkt i gårdstunet i Alvdal har vi tilgang til et helt unikt nettverk av sykkelstier og veier, og vel hjemme fra tur kan du finne hvilepulsen ved peisen i lodgen, handle litt i butikkutsalget vårt, eller ut og teste en av våre utleiesykler på ferdighetsløypa.

Uansett hvor vi drar er målet vårt å skape inspirerende opplevelser gjennom møter med ekte folk, kultur og natur.

For oss er bærekraft helt sentralt i alt vi gjør, og vi tar hele bærekraftsbegrepet i bruk. Både økonomi, miljø og sosiale forhold. Vi skal være en aktiv verdiskaper lokalt, uten at det går på bekostning av fremtidige generasjoners mulighet til urørte naturopplevelser kombinert med ekte kulturopplevelser.

Vi velger alltid lokalt der det er mulig og spesielt innen matproduksjon, vi har et høyt fokus på valg av bærekraftige transportmiddel og spesielt legger vi til rette for å reise med tog, og vi jobber også mye med forebyggende arbeid og stipleie innen stisykling, og gir våre gjester et godt innblikk i hver regions særpregede kultur, historie og identitet.