Urørt ski- og sykkeleventyr er en guidebedrift og turoperatør som spesialiserer seg på ski- og sykkelturer til eksotiske destinasjoner, både i Skandinavia og i utlandet. Vårt mål er å skape varige opplevelser, i møte med nye steder, kulturer, mennesker og historier. Vår misjon er å skape en bærekraftig virksomhet som muliggjør lokal bosetting og økt livskvalitet for alle involverte hos Urørt. Både for de vi besøker, de som jobber i Urørt, og de som er gjester hos Urørt.

I Alvdal har vi vår egen lodge med tilgang til et helt unikt nettverk av stier og veier til fjellsykling, og vel hjemme fra tur kan du finne hvilepulsen ved peisen, handle litt lokale varer i butikkutsalget vårt, eller ta et villmarksbad i det fantastiske juvet som ligger rett ved.

På alle våre turer skal vi gjøre det enkelt for kundene å velge grønt, og for oss er det en selvfølge at vi som lever av å leke i naturen også er brennende opptatt av å ta vare på den. Derfor er det et krav til alle turer vi utvikler i Norge at de kan nås med tog eller annen kollektivtransport.

Bli med oss på tur, og finn ditt neste eventyr!