Fantastiske stier kjenner ingen kommunegrenser. Her har vi plukket ut våre tre favorittstier hos våre gode naboer.

1 - Fonnåsfjellet

Så fet at vi ikke har noen bilder av den!

Stien ned fra Fonnåsfjellet er noe av det feteste som det går an å oppdrive. Barmålsmagi i flyt, hårnålssvinger og fartsfølelse som får deg til å rope av glede så det gjaller utover hele skogen. Kan kombineres med flere nydelige toppturer i området rundt Jutulhogget for å fylle en dagstur på sykkelsetet.

2 - Kakellkletten

Folldals svar på Sten

Fantastisk utsikt, bratte kneiker, leketerreng, barnålsstier, kjappe svinger, små hopp og fartsetapper. Stien fra Kakellkletten har akkurat det samme som stien ned fra Sten, og den ligger også rett ovenfor Grimsbu sentrum. På våre turer legger vi den inn som en bonustur på både Høgruta fra Alvdal til Ringebu og turen Fra seter til spa.

fra_seter_til_spa_urørt_ski_og_sykkeleventyr

3 - Gråvola

En råplog av en sti!

Fjellet med det alminnelige navnet som har alt annet enn en alminnelig sykkelsti. Å velge mellom vår favoritt på Tynset er nesten en umulig oppgave da både Gråvola og Grønfjell (sjekk ut fantasien til tynsetingene i navnevalg), er stier i verdensklasse. Når vi landet på Gråvola så er det på grunn av kombinasjonen utsikt, lekenhet og variasjon. Stien er nærmest som ei lita lekegrind perfekt laget for stisykling, og derfor gleder vi oss like mye hver gang vi skal avslutte turen fra seter til spa med denne godbiten!