Velkommen til Norges gjemte stisykkelperle! 800 høydemeter shuttlevennlig sykling på Tronfjell, nærmere 100 kilometer nedoversti i en 7 km radius fra sentrum, uendelig høyfjellssykling innover i Alvdal Vestfjell, sykkelfestivalen Livestock, Livestock sykkelfilmfestival, et perfekt startpunkt for en rekke flerdagsturer og et eldorado for tursykling på seterveier i fjellet. Alvdal har stort sett alt en syklist måtte begjære!

Vi har gjort det enkelt og plukket ut våre tre favorittstier!

1 - Sørkletten til Bushwagner

Kremen av Tronfjell

Sørkletten på Tron er den ikoniske stien som man kan se fra stort sett hele Alvdal, og som står på mange sin drømmeliste. Kombinert med den tekniske og kjappe stien Bushwagner har du landet den kanskje feteste stikombinasjonen på Tron. Samtidig er det et unikt nettverk av stier på Tron som kan kombineres for fantastiske dagsturer med opptil 800 høydemeter stisykling på det meste.

2 - Sten

Den ultimate barnålsstien

Fantastisk utsikt, bratte kneiker, leketerreng, barnålsstier, kjappe svinger, små hopp og fartsetapper. Stien fra Sten har alt og i tillegg ligger den rett ved sentrum og er svært lett tilgjengelig. Selv om fjellet ligger for seg sjøl så er det likevel mulig å kombinere med en rekke andre nydelige stier med litt planlegging, og fylle en hel dag nesten uten at hjulene er innom asfalten.

3 - Alvdal Vestfjell

Godt gjemte stiperler i villreinens rike

Det er nesten umulig å plukke ut bare èn sti i Alvdal Vestfjell. Dette er området for de lange dagsturene i kupert høyfjell med en enorm bredde i forskjellig type sykling. Vi har ryddet mange kilometer med stier i Alvdal Vestfjell, men siden det er et villreinområde er det ikke skiltet eller merket i noen særlig grad i dette området. Men fortvil ikke, dette er bakgården til lodgen og stiene ender inne på gårdstunet. Så vil du få med deg det beste i Alvdal Vestfjell så er vi klare til å ta deg med på tur!