Vi har fått hjelp av Henrik Hollingsæter Kippernes i 7 Blåner til å komme med 3 utstyrstips du ikke vil gå glipp av i 2020.

1 - Granite Design Stash Tool

En genial liten sak fra produsenten som gjør sykkelsekk overflødig

Granite lager lekre og praktiske verktøy for sykkel, både medbrakt og påmontert sykkelen. Med det nye Stash Tool system får du med verktøy i styrerøret uten å måtte gjenge det opp. Stash Tool får du kjøpt i utsalget på lodgen og hos våre gode naboer på Tolga Sykkelmekka.

2 - Rocky Mountain Insinct Powerplay

Den ultimate stisykkelen?

Dette må være den ultimate stidødaren, med dreiemoment på 108 nw og 672 w/h kommer du deg raskere og lengre. Dette er sykkelen som er perfekt tilpasset forholdene i Alvdal med nærmere 100 kilometer nedoversti fra fjell til dal, rett utafor stuedøra til lodgen. Vi har Instinct Powerplay til utleie og er du interessert i å gjøre en god deal, ta kontakt med oss for å forhåndsbestille din sykkel som vi selger etter endt sesong!

3 - Clif Bar

The American Dream

7 Blåner er stolte over å kunne formidle legendarisk Clif Bar til sine kunder, dette er laget av og for entusiaster, som vet akkurat hva som trengs. Henriks favoritt er Clif Bar Chocolate Peanut nutbutter. Deiligere turmat får du ikke.