Tour de Nordsjælland

Fantastisk flyt på Danmarks beste stier

Om Turen

Tour De Nordsjælland byr på både fantastisk natur og stier. På Danmarks beste flytstier beveger vi oss fra skogen, til sjøer og ut til det åpne hav.
Utgangspunktet hver dag er Teglovnen i Nordsjælland, og fra basen vår drar vi ut på daglige ekspedisjoner i alle himmelretninger.

Vi har en egen base med oppsatte telt der vi nyter herlige måltider og unike opplevelser.

Datoer 2024: 4. april – 7. april

 • NIVÅ
  Middels
 • GRUPPESTØRRELSE
  4 - 8 personer
 • VARIGHET
  4 dager
 • Pris
  9900 NOK
 • Prisen inkluderer:
 • Guide i tre dager
 • Frokost, lunsj og middag
 • Ferdig oppsatt telt til overnatting
 • Program
 • Praktisk informasjon

Program

Torsdag 4. april:

Oppmøte kl 13.00. Ankomst, oppsett av camp og klargjøring for tur. Vi får en nydelig ettermiddagstur i Gribskov, før vi samles igjen til middag og hygge på kvelden.

Fredag 5. april:

Vi nyter frokost sammen før vi drar ut på tur på Nordsjællands beste flytstier. Lunsjen nytes ute i naturen, før vi fortsetter sykkelturen og holder det gående helt til ettermiddagen. Etter en nydelig dag i skogen, nyter vi middag sammen på kvelden.

Lørdag 6. april:

Vi gjentar suksessoppskriften fra dagen før. Frokost – sykling – lunsj i skogen – sykling – middag. Det blir ikke bedre!

Søndag 7. april:

Vi møtes til frokost, forteller våre siste skrøner og deler minner fra nydelige dager på tur. Det blir mulighet for sykkeltur på egenhånd for de som vil ha med enda mere flyt i bagasjen på vei hjem.

Praktisk informasjon

Vanskelighetsgrad

Middels

Dette er turene for deg som har god kontroll på sykkelen på forholdsvis tekniske stier. Du kan håndtere hindringer som røtter og steiner opp til 10-12 cm høye, og du synes det er greit å sykle sti oppover med litt utfordringer og hindringer.

Du må kunne sykle mellom 4 og 6 timer hver dag, over flere dager, i moderat tempo med noen pauser. Du håndterer klatringer med sykling på mellom 800 og 1600 høydemeter hver dag, og distanser på 40 – 70 km hver dag.

Transport

Oppmøte for denne er i Teglovnen på Nordsjælland. Oppmøtestedet nås enkelt med tog, og vi tilbyr henting på togstasjonen ved ankomst.

Overnatting

All overnatting er i telt. Ta med egen sovepose og liggeunderlag. Det er også mulig å parkere med bobil på oppmøtestedet, eller bo på hotell i nærheten.

Utstyr

Vi anbefaler fulldempet stisykkel på alle våre turer. Vi sender ut forslag til pakkliste til hver tur. Pakklisten er veiledende, og ikke en fullstendig liste. Urørt ski og sykkeleventyr AS tar ikke ansvar for evt feil, mangler eller trykkfeil i pakklister.

Guide

Jesper Aron Kjær

“Jeg har gennem mange år haft MTB som min store passion, MTB eventyret startede med XC men hurtigt udviklede sig til downhill. Gennem de senere år, har jeg undervist på bla. idræts institut, egen undervisningsvirksomhed, MTB tours samt udlandet.

Jeg elsker at undervise, specielt i det fri, hvor følelsen af frihed bliver forstærket. Vinden i håret, de tekniske udfordringer, terræn udfordringerne, adrenalinen, fordybelsen i naturen og de bredde smil. Når alt går op i en højere enhed, flow, specielt i fællesskab med andre er det en sand fornøjelse for mig. Mountainbike er et af de steder hvor jeg/vi kan have fart over feltet alene/sammen, men også søge stilheden og naturens hellende kraften. En perfekt MTB dag for mig, er en aktiv tur med fart overfeltet, udfordringer, naturoplevelse, for så at afslutte dagen med en stille stund i naturen og suge det hele til sig.

Gennem de sidste 5 år har jeg udelukkende beskæftiget mig med MTB, klatring, skiløb, bevægelse, mentaltræning og restitution, alt fra hold til personlige forløb. Jeg sætter pris på fællesskabet, men med plads til den enkelte, så vi kan udvikle os sammen.

Jeg er bla. uddannet projektleder, idrætslærer, friluftsvejleder, klatretræner, MTB instruktør og ski instruktør.»

Betaling og vilkår

Ved bestilling betaler man et depositum, tilsvarende 30 % av den totale prisen for turen. Sluttfaktura med endelig betaling har forfall 60 dager før turen starter. Avtalen mellom partene er ikke bindende før minimum depositum er betalt. Klikk her for å lese vilkår og betingelser for deltakelse og påmelding.

 

Tilbake til startsida
9900 NOK