Mountainbike United Festival 2024

En ekte sykkelfestival midt i Norges sykkelmekka!

Om Turen

I samarbeid med Mountainbike United arrangerer vi en ekte sykkelfestival for alle entusiaster på mountainbike og gravel! Nydelige sykkelturer i norsk høyfjell, sosiale samlinger, guidede turer, kurs og god stemning! En perfekt start på sommeren!

Alvdal har et helt unikt nettverk av stier og veier, og her er det sykling tilpasset alle nivå. I løpet av festivalen blir det både selvguidede turer med Mountainbike United appen, guidede turer med lokale guider og shuttle på Tronfjell – Norges nest høyeste bilvei!

Tidspunkt i programmet er tilpasset til ankomst og avgangstider med Color Line til Larvik. Det er også mulig å ankomme med tog og det går direktetog fra Oslo til Alvdal hver dag.

20 % rabatt på Earlybird-billetter frem til 31.12.2023.

NB! Maks 50 billetter.

 • NIVÅ
  middels
 • GRUPPESTØRRELSE
  1 - 50 personer
 • VARIGHET
  4 dager
 • Pris
  1600 NOK
 • Prisen inkluderer:
 • Festivalpass med inngang til festivalområdet
 • Plass på shuttle og transport
 • Plass på guidede turer og kurs
 • Program

Program

Torsdag 20. juni:

Ankomst, innsjekk og pre-bike på festivalområdet.

Fredag 21. juni:

Denne dagen er satt av til selvguidede turer. Vi tilbyr shuttling fra sentrum og opp til Tronfjell med egen navigasjon med MTB United. Her har man tilgang til et unikt nettverk av stier, men også gravel fra toppen av Tronfjell hvor man starter på 1666 moh og har 1150 høydemeter tilbake til dalen!

På Mountainbike United ligger det også en rekke gravel og mtb-turer som man kan velge mellom med egen navigasjon med MTB United.

Vi vil også tilby kurs innen stisykling tilpasset flere nivå.

After-bike på festivalområdet på kvelden.

Lørdag 22. juni:

På lørdag blir det guidede sykkelturer både på sti og gravel. Sammen med de dyktige og erfarne guidene til Urørt tar vi dere med på helt unike turer i fjellene i Alvdal. Dette blir en dag med høyfjellssykling på sitt beste!

Vi vil også tilby kurs innen stisykling tilpasset flere nivå.

After-bike på festivalområdet på kvelden.

Søndag 23. juni:

Morningride med shuttle fra sentrum og opp til Tronfjell med egen navigasjon med MTB United.

Avgang på shuttle blir tidlig nok til at man er nede i sentrum til kl 10.00 så de som reiser med ferge rekker avgang fra Larvik til Hirtshals med avreise kl 17.30.

Tilbake til startsida
1600 NOK