Intro vinterekspedisjon

Bli med på en drømmetur i Snøhetta og Rondanes nabolag!

Om Turen

Drømmer du om en liten helge-ekspedisjon er dette den perfekte turen for deg! Vi har laget en tettpakket helg med læring og opplevelser i fantastisk natur med Snøhetta som nærmeste nabo. Vi stiller med pulk, telt og leirutstyr så terskelen skal være lav for å prøve en helge-ekspedisjon på vinter.

Datoer 2023:
10. – 12. mars

Pris:
7900 per person

 • NIVÅ
  Nybegynner
 • GRUPPESTØRRELSE
  4 - 6 personer
 • VARIGHET
  3 dager
 • Pris
  7900 NOK
 • Prisen inkluderer:
 • Overnatting på Hjerkinn Fjellstue ved ankomst
 • Pulk, telt og fellesutstyr
 • Guide i tre dager
 • Alle måltider
 • Program
 • Praktisk info

Program

Dag 1:

Ankomst til Hjerkinn Fjellstue fredag ettermiddag hvor vi starter forberedelsene til tur. Etter middag går vi gjennom og tilpasser utstyr, og grunnleggende ferdigheter for overnattinger i fjellet på vinteren.

Dag 2:

Etter frokost får vi transport til starten på dagens etappe. Turen opp til teltplassen går i flott skiterreng og vi får god tid til å tilpasse og tilvenne oss å gå med pulk. Vel fremme blir det leksjoner i blant annet etablering og drift av teltleir. Middag nytes sammen med panoramautsikt mot Rondane.

Dag 3:

Etter frokost begynner vi å pakke ned leir, og setter kursen mot Hjerkinn. Snøhetta er en solid følgesvenn hele turen og troner i mot oss på tur tilbake til Hjerkinn Fjellstue. Turen avsluttes i god tid til å rekke tog nordover eller sørover med Dovrebanen.

Praktisk info

Vanskelighetsgrad

Nybegynner 
Dette er turen for deg som er komfortabel med å gå på ski i fjellet utenfor løyper, men som fortsatt ønsker å lære mer om ferdsel i fjellet på vinteren. Du må kunne gå inntil 400 høydemeter med pulk hver dag i rolig turtempo og være komfortabel med å overnatte i telt vinterstid.

Utstyr

Vi stiller med fellesutstyr som pulk, telt og leirutstyr. Vi sender ut forslag til pakkliste til hver tur, men alle deltakere må ha egen vintersovepose og liggeunderlag for vinter. Øvrig pakkliste er veiledende, og ikke en fullstendig liste. Urørt ski og sykkeleventyr AS tar ikke ansvar for evt feil, mangler eller trykkfeil i pakklister.

Betaling og vilkår

Ved bestilling vil det bli utsendt en faktura på et depositum, tilsvarende 30 % av den totale prisen for turen. Sluttfaktura med endelig betaling har forfall 60 dager før turen starter. Avtalen mellom partene er ikke bindende før minimum depositum er betalt. Klikk her for å lese vilkår for deltakelse og påmelding.

Guider

Audun Jøstensen Lutnæs
Ski- og sykkelguide og daglig leder

Audun brenner for å ta med grupper på ekte eventyr i fjellet, og spesielt godt gjemte perler i urørte naturområder. Gjennom Urørt ski- og sykkeleventyr og Svaneti Backcountry har han organisert skiturer til Georgia siden 2013, og har jobbet fast som ski- og sykkelguide siden 2018.

Bestill nå

Tilbake til startsida
7900 NOK